یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 271114
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1400 - 19:01
    رییس سازمان امداد و نجات خبر داد:

    ارزیابی کامل ۵۴ روستای زلزله‌زده هرمزگان/ترک بر دیوار منازل منطقه فین

    رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه ترک‌خوردگی در منازل در منطقه فین استان هرمزگان نیز گزارش شده، گفت: در مناطق زلزه زده تاکنون ۵۴ روستا به صورت کامل مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

     ارزیابی کامل ۵۴ روستای زلزله‌زده هرمزگان/ترک بر دیوار منازل منطقه فین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا،‌ مهدی ولی پور روز یکشنبه افزود: منطقه قلعه‌قاضی در استان هرمزگان نیز متاثر از دو زمین‌لرزه ۶.۳ و ۶.۴ ریشتر بود.  البته اول اعلام شده بود زمین‌لرزه در منطقه لافت در قشم نیز به وقوع پیوسته که سه تیم زمینی به این منطقه اعزام شده است که تا این لحظه به جز ریزش سنگ از کوه موردی گزارش نشده است.

    وی ادامه داد: براساس گزارش‌هایی که از مقامات محلی به دست ما رسیده ترک‌خوردگی در منازل در منطقه فین نیز گزارش شده است.

    ولی پور ادامه داد: در مجموع در این منطقه ۱۳۷ روستا وجود دارد که تاکنون ۵۴ روستا به صورت کامل مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

    رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر افزود:‌ تاکنون خسارتی اعلام نشده اما ارزیابی‌ها انجام خواهد شد. ۱۵۰ نفر از همکاران سازمان امداد و نجات نیز در قالب تیم‌های عملیاتی در منطقه حضور دارند دو بالگرد در منطقه در حال آماده باش برای ارائه خدمت است. استان بوشهر و کرمان و فارس در حال آماده‌باش کامل هستند.

    بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه امروز (یکشنبه) ساعت ۱۵ و ۳۶ دقیقه و ۵۶ ثانیه و در عمق ۱۸ کیلومتری از زمین به وقوع پیوسته است.

    موقعیت و مرکز زلزله ۲۶.۸۰ شمالی و ۵۵.۸۷ شرقی است که در استان هرمزگان احساس شده است.

    این زلزله در ۱۵ کیلومتری لافت هرمزگان، ۲۰ کیلومتری سوزا هرمزگان و ۲۷ کیلومتری درگهان، هرمزگان احساس شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما